Sitecore legt de lat hoger om het krachtigste platform ter wereld voor gepersonaliseerde ervaringen te leveren

Sitecore legt de lat hoger om het krachtigste platform ter wereld voor gepersonaliseerde ervaringen te leveren

ORLANDO, Florida, 11 oktober, 2018 /PRNewswire/ — Sitecore Symposium 2018 — Sitecore®, wereldleider op het gebied van software voor digitaal ervaringsbeheer, kondigde vandaag nieuwe capaciteiten aan in Sitecore Experience Cloud™, het volledige, commerciële en gepersonaliseerde platform waarmee merken hun digitale ervaringen kunnen transformeren. De innovaties die zijn onthuld bij de lancering van Versie 9.1 van het Sitecore Experience Platform, waaronder JavaScript Services (JSS), Sitecore Omni en geavanceerde capaciteiten voor machineleren in Sitecore Cortex™, vergroten de kracht van het meest veelzijdige digitale marketingplatform dat de rijkste en meest relevante digitale ervaringen levert aan klanten.

Ook kondigde Sitecore vandaag aan dat het een definitieve overeenkomst heeft getekend voor de acquisitie van Stylelabs, maker van het Marketing Content Hub® platform (zie apart persbericht). De toevoeging van het platform van Stylelabs aan Sitecore zal ervoor zorgen dat marketingteams de gehele contentlevenscyclus in eigendom kunnen hebben, en de impact begrijpen van specifieke contentmiddelen op het gedrag van individuele klanten. Zo kunnen zij transformerende ervaringen leveren gedurende de hele klantervaring.

‘Sitecore is volledig gericht op het verstevigen van de positie van marketeers en ontwikkelaars, zodat zij de gepersonaliseerde klantervaring kunnen brengen die van kritiek belang is voor het differentiëren van hun merken”, zei Mark Frost, CEO van Sitecore. ‘De doorlopende ontwikkeling van oplossingen van wereldklasse in Sitecore Experience Cloud, en de toevoeging van Stylelabs laat zien dat wij een marketingplatform bouwen voor vandaag en voor de toekomst. Wij leveren de meest interessante ervaringen in de branche voor marketeers en ontwikkelaars, om zich in te zetten voor innemende gepersonaliseerde ervaringen die leiden tot levenslange klantrelaties.’

Tijdens het Sitecore Symposium gaf Sitecore gedetailleerde informatie over nieuwe capaciteiten waarmee marketeers en ontwikkelaars:

  • De kracht van het Sitecore-platform kunnen inzetten zonder dat expertise op het gebied van .NET nodig is: Sitecore JSS maakt de volledige capaciteit van het Sitecore-platform beschikbaar voor miljoenen ontwikkelaars van JavaScript, met een volledige software-ontwikkelingskit (SDK), waarmee zij door Sitecore aangedreven ervaringen op kunnen bouwen met behulp van moderne JavaScript UI-bibliotheken en de populaire React, Angular en Vue.js-raamwerken. Front-end ontwikkelaars hebben nu een eersteklas interface waarmee zij volledig onafhankelijk van Sitecore kunnen opereren, en zelfs hun projecten kunnen beginnen zonder installeren van Sitecore.
  • Compromisloze contenttoepassingen zonder GUI met volledig gepersonaliseerde capaciteiten kunnen leveren: Sitecore Omni™ maakt gebruik van Sitecore JSS en een nieuwe universele trackerfunctionaliteit voor het bouwen van toepassingen zonder GUI, zonder het verlies van de eigenschappen voor personalisering, analytics en A/B-testing van Sitecore. Creatieve teams kunnen volledige ervaringen opzetten, waaronder websites of single-page en progressieve webapplicaties, waarbij marketeers volledige controle behouden over de content, presentatie, en marketingeigenschappen, terwijl ontwikkelaars volledig vrij zijn om elke ontwikkelingservaring, elk besturingssysteem en elke ontwikkelaars-werkstroom te gebruiken.
  • Personalisering met een machineleren-systeem kunnen automatiseren dat kan worden aangepast en uitgebreid: Sitecore Cortex zorgt voor een geavanceerde innovatie in machineleren, waarmee marketeers praktische, hoogwaardige personaliseringstaken kunnen automatiseren. Door Sitecore Cortex aangedreven functionaliteit zorgt nu voor automatisering van de tijdrovende creatie van gepersonaliseerde regels en content-tagging, samen met segmentontdekking en het opstellen van nieuw aanbod voor marketingpersonen. Ook is het Sitecore Cortex dataverwerkingsinstrument volledig aanpasbaar, zodat klanten en partners hun eigen specifieke instrumenten, algoritmen en platformprocessoren voor machineleren kunnen integreren voor hun specifieke verticale use cases.
  • Governance en levering marketingcampagnes kunnen vereenvoudigen: Met controle via wetgeving zoals het AVG, voegt het Sitecore Experience Platform 9.1 meerdere capaciteiten toe om klanten te helpen hun e-mailcampagnes beter te beheren. Verzendingslimieten stellen bedrijven in staat te beheren hoe vaak een specifiek individu dagelijks, wekelijks of maandelijks kan worden gemaild; berichtsoorten geven een indeling aan belangrijke e-mails, zoals orderbevestigingen of bevestigingen van het resetten van wachtwoorden; en de mogelijkheid tot afmelden en beheer van categorievoorkeuren stelt eindgebruikers in staat te beheren welke berichten zij wensen te ontvangen. Sitecore heeft ook de capaciteiten voor automatisering van campagnes verbeterd, met nieuwe sjablonen, inschrijvingsbeheer en onderhoudsmiddelen, waarmee het leven van digitale marketeers eenvoudiger wordt gemaakt bij het opstellen en uitvoeren van campagnes.
  • Contentervaringen aan kunnen maken met real-time inzicht over waar content voor waarde zorgt: De geavanceerde gebruikerservaring voor bewerking van internetcontent van Sitecore, bekend als ‘Horizon’, is ontgrendeld voor bewerking voor alle belangrijke use cases. Horizon zorgt voor een verandering van de wijze waarop marketeers pagina”s ontwikkelen, met een intuïtieve drag-and-drop-interface, apparaatspecifieke previews en analytics die zorgen voor actuele, contextuele inzichten bij het creëren en publiceren van content. De gestroomlijnde interface verlicht de druk op productiviteit van contentauteurs en -editors, en zorgt voor een daadwerkelijk datagedreven aanpak voor ervaringsontwikkeling.

‘De nieuwste innovatiegolf die wij op de markt hebben gezet onderstreept onze inzet voor innovatie en focus wanneer wij onze klanten de middelen geven om hun expertise te verbeteren en te schalen’, zei Ryan Donovan, chief technology officer van Sitecore. ‘Van machineleren tot nieuwe interfacetechnologieën, tot de beschikbaarheid van meerdere modellen voor contentontwikkeling, zet Sitecore zich in om onze klanten te helpen een groot aantal verschillende uitdagingen in marketing op te lossen, de productiviteit te vergroten en hun zakelijke activiteiten vooruit te brengen.’

Over Sitecore
Sitecore is wereldleider op het gebied van software voor digitaal ervaringsbeheer, waarmee contentbeheer, commercie en klantinzichten worden gecombineerd. De Sitecore Experience Cloud™ stelt marketeers in staat gepersonaliseerde content in real time en op schaal te leveren in elk kanaal – voor, tijdens en na de verkoop. Meer dan 5200 merken, waaronder American Express, Carnival Cruise Lines, Dow Chemical en L”Oréal––vertrouwen op Sitecore voor gepersonaliseerde interacties die het publiek tevreden stellen, en zorgt voor loyaliteit en inkomsten.  

Contact
Matt Krebsbach
Sr. Director, Public & Analyst Relations bij Sitecore
matt.krebsbach@sitecore.com

Sitecore Media Relations
WE Communications
TeamSitecore@we-worldwide.com

Sitecore, Own the Experience, Sitecore Experience Cloud, Sitecore Cortex en Sitecore Omni zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van de Sitecore Corporation A/S in de VS en andere landen. Alle andere merknamen, productnamen of handelsmerken zijn eigendom van hun respectievelijke houders.

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/334493/sitecore_logo.jpg

Nieuwe analytische capaciteiten en capaciteiten voor machineleren zonder GUI zorgen voor ongeëvenaarde flexibiliteit en gebruiksgemak voor marketeers en ontwikkelaars