Lennox International selecteert SMART by GEP Source-To-Pay inkoopsoftware

Lennox International selecteert SMART by GEP Source-To-Pay inkoopsoftware

CLARK, New Jersey, 25 juli 2018 /PRNewswire/ — GEP, een toonaangevende aanbieder van inkoopsoftware en inkoopdiensten aan Fortune 500 en Global 2000-ondernemingen wereldwijd, kondigde vandaag aan dat Lennox International de inkoopsoftware SMART by GEP ® geselecteerd heeft. SMART by GEP is het toonaangevende cloud-native platform voor bevoorrading-, inkoop- en uitgavensoftware.

Het bedrijf, dat zijn hoofdkantoor in Richardson, Texas heeft, koos voor SMART by GEP vanwege zijn volledige gamma aan source-to-pay-capaciteiten, inclusief krachtige uitgavenanalyse en -zichtbaarheid, besparingen- en projecttracking, sourcing, contract- en leveranciersbeheer, en catalogus-, inkoop-, factuur- en betalingsbeheer.

SMART by GEP’s uniforme platform voor source-to-pay-software is een compleet inkoopplatform, dat native is aan cloud-, touch- en mobiele technologieën. SMART by GEP, dat aangeboden wordt als een cloud-native oplossing, maakt gebruik van een cloud-economie om een oplossing te leveren die gemakkelijk de zwaarste verwerkingsvereisten van GEP’s Fortune 500 en Global 2000-klanten kan afhandelen, terwijl belastende infrastructuur- en ondersteuningskosten geëlimineerd worden.

SMART by GEP is, zonder uitgebreide training, eenvoudig in te stellen, implementeren en gebruiken. Alle GEP-producten zijn platform-agnostisch (ze werken met SAP, Oracle of elk ander belangrijk ERP- of F&A-systeem). En met een uitstekende ondersteuning en dienstverlening, is GEP een marktleider op het gebied van klanttevredenheid.

SMART by GEP biedt een volledige source-to-pay-functionaliteit in een gebruiksvriendelijke, cloud-native platform, met inbegrip van uitgavenanalyse, sourcing, contractbeheer, leveranciersbeheer, procure-to-pay, besparingsprojectbeheer en het bijhouden van besparingen, facturatie en andere gerelateerde functionaliteiten. Het bekroonde, cloud-native S2P-platform is native aan touch- en mobiele technologieën, en stelt gebruikers in staat om overal, altijd en op elk apparaat te kunnen werken.

Over GEP:

GEP helpt wereldwijde ondernemingen om efficiënter en effectiever te werk te gaan, een concurrentievoordeel te behalen, de winstgevendheid te verhogen, en de bedrijfs- en aandeelhouderswaarde te maximaliseren.

Frisse ideeën, innovatieve producten, ongeëvenaarde domein- en vakdeskundigheid, en slimme, gepassioneerde mensen – dit is hoe GEP uniforme bedrijfsoplossingen van ongekende schaal, kracht en effectiviteit creëert en levert.

GEP, door het Gartner Magic Quadrant een leider genoemd en verkozen tot Best Provider tijdens de World Procurement Awards en EPIC Procurement Excellence Awards, wordt regelmatig erkend door Gartner, Forrester, IDC, Procurement Leaders, Spend Matters, PayStream en Ardent Partners, als een innovator en leider in source-to-pay-inkoopsoftware.

GEP wordt ook vermeld als een leider op het gebied van beheerde inkoopdiensten (inkoop-outsourcing) door de Everest Group, NelsonHall, IDC, ISG, HfS en IAOP. Daarnaast is GEP volgens ALM Intelligence, het belangrijkste onderzoeksbureau in de sector voor beheerconsulting, de leider op het gebied van inkoopstrategie en consulting voor de toeleveringsketen.

Met 14 kantoren en operationele centra in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika, GEP, gevestigd in Clark, New Jersey helpt bedrijven wereldwijd om hun strategische, operationele en financiële doelstellingen realiseren. Ga voor meer informatie over ons uitgebreide assortiment strategische en beheerde diensten, naar  www.gep.com. Ga voor meer informatie over SMART by GEP, ons cloud-native, uniforme source-to-pay-platform, naar www.smartbygep.com.

Contactpersoon media

Al Girardi
Global VP, Marketing & Analyst Relations
GEP Worldwide
Telefoon: +1 732-382-6565
E-mail: al.girardi@gep.com

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/518346/GEP_Logo.jpg

 

– de grootmacht op het gebied van wereldwijde klimaatbeheersingssystemen kiest voor GEP’s volledig cloud-native platform voor inkoopsoftware