Darling Ingredients Inc. kondigt conferentiegesprek en webcast aan over winst in vierde kwartaal en jaareinde 2017

Gezien het historisch hoge belvolume biedt het bedrijf de deelnemers een kans om zich op voorhand aan te melden voor de conferentie via de volgende link: http://dpregister.com/10115918

De aangemelde deelnemers zullen een email ontvangen met een herinnering voor hun agenda evenals een inbelnummer en een PIN zodat zij onmiddellijk toegang zouden hebben tot het gesprek op 28 februari 2018.

Deelnemers die zich niet wensen op voorhand aan te melden voor het gesprek kunnen bellen naar nummer 844-868-8847 (vanuit de VS) of 412-317-6593 (vanuit andere landen) en vragen om toegang tot het ‘Darling Ingredients’-gesprek. Twee uur na het einde van het gesprek zal een replay beschikbaar zijn tot en met 7 maart 2018. Om de replay te beluisteren belt u naar 877-344-7529 (vanuit de VS), 855-669-9658 (Canada) en 412-317-0088 (andere landen) en gebruikt u toegangscode 10115918. De live webcast en de bewaarde replay zijn tevens toegankelijk op de website van het bedrijf: http://ir.darlingii.com.

Over Darling
Darling Ingredients Inc. is een mondiale ontwikkelaar en producent van duurzame natuurlijke ingrediënten uit eetbare en niet-eetbare biologische voedingsstoffen, waarmee het bedrijf een groot aantal ingrediënten en speciale producten maakt voor klanten in de farmaceutische, nutraceutische, voedings-, huisdiervoeding-, dierenvoeder-, technische, brandstof-, bio-energie- en meststoffenindustrieën. Het bedrijf is op vijf continenten actief; het verzamelt en verwerkt dierlijke bijproducten tot veelgebruikte en speciale ingrediënten, waaronder gelatine, eetbare vetten, diervoedervetten, dierlijke eiwitten en diermeel, plasma, ingrediënten voor huisdiervoeding, organische meststoffen, geel vet, grondstoffen voor brandstof, groene energie, natuurlijke omhulsels en huiden. Eveneens verzamelt en verwerkt het bedrijf gerecycleerde olie (gebruikte keukenolie en dierlijke vetten) tot waardevolle ingrediënten voor dierenvoer en brandstof. Voorts verzamelt en verwerkt het bedrijf afval van bakkerijen tot ingrediënten voor dierenvoer. Daarnaast biedt het bedrijf milieudiensten, waaronder vetverwijderingssystemen voor de horecasector en diensten voor de verwijdering van vast afval van de afvalwaterzuiveringssystemen van industriële voedselverwerkende fabrieken. Het bedrijf verkoopt zijn producten op intern en internationaal niveau en is actief binnen drie industriële sectoren: ingrediënten voor dierenvoeder, ingrediënten voor voedingsproducten en ingrediënten voor brandstoffen. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van het bedrijf: http://www.darlingii.com.

Voor meer informatie, contacteer:

Melissa A. Gaither

251 O”Connor Ridge Blvd., Suite 300

Vice President Investor Relations and

Irving, Texas 75038

Global Communications

Tel: 972-281-4478

mgaither@darlingii.com

 

IRVING, Texas, 26 februari 2018 /PRNewswire/ — Darling Ingredients Inc. (NYSE: DAR) zal op woensdag 28 februari 2018 een conferentiegesprek en webcast organiseren om de financiële resultaten van het bedrijf in het vierde kwartaal en aan het jaareinde van 2017 te bespreken. De teleconferentie zal beginnen om 8:30 a.m. ET en de gastheren zijn de heer Randall Stuewe, CEO en voorzitter van de raad van bestuur, en de heer Brad Phillips, EVP en Chief Financial Officer. Voorts zal het bedrijf een diapresentatie ter beschikking stellen ter ondersteuning van de formele presentatie door het management. Die presentatie zal beschikbaar zijn in het onderdeel ”investor relations” op de website van het bedrijf. Het daarmee verband houdend persbericht zal worden gepubliceerd nadat de markt is gesloten op 27 februari 2018.