CHINA SHAN-SHUI Herdefinieert Mondiale Esthetica: 2019 World Aesthetics Development Forum werd in Frankrijk gehouden

CHINA SHAN-SHUI Herdefinieert Mondiale Esthetica: 2019 World Aesthetics Development Forum werd in Frankrijk gehouden

De Wereld Verwelkomt Chinese Esthetische Werken

SHAN-SHUI Yue Lan Ting  is op de Chinese nationale strategie ‘SHAN-SHUI City’ gebaseerd en is het eerste internationale Chinese kunstwerk in de wereld die traditionele SHAN-SHUI geloven, oosterse esthetica en een hedendaagse minimalistische design concept integreert, officieel in Suzhou gevestigd, dat in China bekend staat om zijn SHAN-SHUI tuinen in. De architecten van SHAN-SHUI Yue Lan Ting hebben de design concepten en details aan de deelnemende deskundigen uitgelegd en uitgewerkt. De Nine Method van SHAN-SHUI, de internationale Chinese esthetica regels ie zij hebben gecreëerd, hebben de hedendaagse Chinese esthetica aan de wereld doorgegeven en geherdefinieerd. Experten gaven aan dat zij versteld stonden van de Chinese SHAN-SUI esthetica en de uitstekende creatie van Chinese architecten.

SHAN-SHUI Esthetica uit China Verbaast de Wereld

Terwijl zij SHAN-SHUI aan de audiëntie uitlegden, hebben de organisatoren uitgedrukt dat het anders was dan de concrete behandeling van natuur in westerse kunst; SHAN-SHUI is de belangrijkste gen van Chinese esthetica, en benadrukt niet alleen abstractie, witruimte en ”vrije hand” penseelwerk, maar is ook toebedeeld met sterke personificatie en heeft een diepe invloed op wereldesthetica. Culturele en esthetische communicatie kennen geen grenzen. SHAN-SHUI kan de wereld de Chinese cultuur en hedendaagse creativiteit beter doen begrijpen en kan ook een unieke contributie bijdragen aan de ontwikkeling van esthetica in de wereld.

Behalve in Parijs, werd dit forum ook in Peking en Suzhou in China gehouden. Dit is een zwaargewicht uitwisseling tussen de oosterse en westerse esthetica en een historische kans voor SHAN-SHUI om de wereld in te gaan.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/826923/WORLD_AESTHETICS_film.jpg  
Foto –
https://mma.prnewswire.com/media/826922/WORLD_AESTHETICS_suzhou.jpg   

PARIJS, 28 februari 2019 /PRNewswire/ — Het ‘2019 World Aesthetics Development Forum’, dat gehouden werd in de Carrousel du Louvre in Parijs, heeft bijna 180 vooraanstaande designers actief in de architectuur, kunst en luxe sectoren uit Frankrijk, China en andere landen bijeengebracht, om de toekomstige trends van mondiale esthetica, kunst en design te bespreken en een ‘wereldwijd consensus rondom esthetica’ te bereiken. De Chinese ‘SHAN-SHUI’ gaf er in de mondiale spotlight zijn wereldpremière.